Een betere toekomst voor kinderen in Colombia

Op straat leven, in aanraking komen met prostitutie, verslaafd raken aan drugs of alcohol. Dit zijn problemen waar de kinderen in Colombia dagelijks mee worden geconfronteerd. Stichting La Oportunidad probeert deze kinderen door middel van sport, spel en educatieve activiteiten te “wapenen” waardoor ze niet in zulke situaties terecht komen.

En u kunt ons hierbij helpen! U kunt namelijk een kind sponsoren. Met uw hulp kunnen wij kinderen ondersteunen en leren om te gaan met hun problemen.

yerli-katherine

Yerli

Neem Yerli. Yerli is vanaf het begin bij ons in de stichting. Yerli heeft het afgelopen jaar een geweldige vooruitgang geboekt. Op het moment dat wij Yerli leerden kennen woonde ze veelal op straat en kwam ze regelmatig in de problemen met  haar ouders en andere personen. Maar inmiddels is ze veranderd in vrolijke, jonge meid die elke met veel plezier op de stichting komt. We zijn dan ook ontzettend trots op haar!

Hoe werkt het?

U kunt kinderen als Yerli sponsoren via een maandelijkse donatie. Uw donatie zal worden besteed aan voeding, school, gezondheid of een combinatie hiervan. Waar het precies aan wordt besteed is aan u!

Hieronder staat een tabel met de sponsor-mogelijkheden:

Voeding 10 euro per maand
School 7,50 euro per maand
Gezondheid 7,50 euro per maand
Volledige sponsoring 25 euro per maand

Uw geld besteden wij zorgvuldig en verantwoord. En dankzij onze ANBI-registratie is uw donatie ook nog eens aftrekbaar van de inkomstenbelasting.