Diego Fernando

diego-fernando
Leeftijd: 5 jaar
Geboortedatum: 22 November 2008
Project Code: La Mariela 045
Nu Sponsoren!

Over Diego:

Diego is 5 jaar en sinds een maandje of 4 bij de stichting ingeschreven. Hij woont samen met zijn moeder en zijn kleine zusje. Zijn vader is in de gevangenis. Hij heeft zijn vader al twee jaar niet meer gezien omdat hij van zijn moeder er niet naar toe mag.

Diego is een actieve jongen die het goed kan vinden in de stichting en graag met zijn leeftijdsgenoten buiten aan het spelen is. Voetbal en verstoppertje spelen zijn, zijn favoriete spelletjes. Maar hij kan zich ook prima vermaken met knutselen en kleuren.

Later als hij groot is wil hij graag soldaat worden.

Uw bijdrage wordt besteed aan goede voeding en de aanschaf van schoolspullen zodat Diego naar school kan blijven gaan. Daarnaast willen we graag zorgen voor een goede gezondheidszorg voor Diego en zijn familie.

Project informatie – La Mariela:

La Mariela is een van de armste wijken van de stad Armenia, Quindío en is gelegen in het noorden van de stad. De wijk werd tot een paar jaar geleden tot een van de gevaarlijkste wijken van de stad benoemd. Na een grote “schoonmaak actie” van de nationale politie is het leven in de wijk al een stuk minder gevaarlijk. Maar nog steeds blijven er bendes actief in de wijk en is prostitutie en drugs gebruik nog steeds dagelijkse gang van zaken. Er heerst grote werkloosheid in de wijk. De meeste families die hier wonen zijn getroffen door de aardbeving die in 1999 de stad verwoeste.

De wijk heeft grote behoeften aan recreatieve faciliteiten voor de kinderen, werkgelegenheid en educatieve ondersteuning voor de volwassenen en kinderen.

Stichting La Oportunidad | Plan padrino – Sponsor een kind
Rabobank 1474.45.434 o.v.v. Kind sponsor + Diego Fernando