Kevin Camilo

kevin-camilo
Leeftijd: 9 jaar
Geboortedatum: 22 December 2004
Project Code: La Mariela 001
Nu Sponsoren!

Over Kevin:

Kevin is 9 jaar oud en wil professioneel voetballer of soldaat worden als hij groot is. Hij woont bij zijn oma en oom. Hij heeft 2 zusjes en 6 broers. Zijn vader is dag arbeider en werkt in de bouw en is bijna nooit thuis, vaak is hij in een andere stad om werk te zoeken. Zijn vader zorgt thuis voor het eten maar omdat hij niet elke dag werk heeft is er ook niet altijd voldoende geld om eten te kopen. Soms moet Kevin dan ook een aantal dagen zonder eten doen.

Kevin is een eerlijke, vrolijke en een intelligente jongen die graag naar de stichting komt, hij is dan ook elke dag aanwezig.

Uw bijdrage aan Kevin wordt in eerste instantie besteed om er voor te zorgen dat Kevin elke dag een voedzame maaltijd heeft. Daarnaast wordt psychologische ondersteuning gegeven aan het gezin en wordt er bijgedragen aan de kosten voor onderwijs zodat Kevin elke dag naar school kan gaan.

Project informatie – La Mariela:

La Mariela is een van de armste wijken van de stad Armenia, Quindío en is gelegen in het noorden van de stad. De wijk werd tot een paar jaar geleden tot een van de gevaarlijkste wijken van de stad benoemd. Na een grote “schoonmaak actie” van de nationale politie is het leven in de wijk al een stuk minder gevaarlijk. Maar nog steeds blijven er bendes actief in de wijk en is prostitutie en drugs gebruik nog steeds dagelijkse gang van zaken. Er heerst grote werkloosheid in de wijk. De meeste families die hier wonen zijn getroffen door de aardbeving die in 1999 de stad verwoeste.

De wijk heeft grote behoeften aan recreatieve faciliteiten voor de kinderen, werkgelegenheid en educatieve ondersteuning voor de volwassenen en kinderen.

Stichting La Oportunidad | Plan padrino – Sponsor een kind
Rabobank 1474.45.434 o.v.v. Kind sponsor + Kevin Camilo Garcia Celis