Jeraldine Sanchez Para

kevin-camilo
Leeftijd: 7 jaar
Geboortedatum: 6 Oktober 2006
Project Code: La Mariela 029
Nu Sponsoren!

Over Jeraldine:

Jeraldine is 6 jaar en woont samen met haar moeder en twee broertjes. Haar vader is bijna nooit thuis want die is werkloos en zoekt werk in andere steden.

Jeraldine is een lieve, soms ondeugende meid die wel heel graag en heel trouw naar de stichting komt. In het begin kwam ze soms wel en soms niet maar na een gesprekje met haar en haar moeder is er heel veel verbeterd en is ze bijna altijd aanwezig. Ze vind het leuk om met haar vriendinnetjes te knutselen en te kleuren, maar ook om lekker buiten te rennen en overlopertje te spelen.

Omdat vader werkloos is en bijna nooit aanwezig en ook financieel niet bijdraagt aan het gezin, moeder slechts af en toe werk heeft is er niet altijd genoeg eten voor iedereen. Uw steun wordt daarom in eerste instantie gebruikt om het gezin hierin te ondersteunen. Ook heeft Jeraldine behoefte aan kleren omdat ze bijna dagelijks dezelfde kleren draagt.

Project informatie – La Mariela:

La Mariela is een van de armste wijken van de stad Armenia, Quindío en is gelegen in het noorden van de stad. De wijk werd tot een paar jaar geleden tot een van de gevaarlijkste wijken van de stad benoemd. Na een grote “schoonmaak actie” van de nationale politie is het leven in de wijk al een stuk minder gevaarlijk. Maar nog steeds blijven er bendes actief in de wijk en is prostitutie en drugs gebruik nog steeds dagelijkse gang van zaken. Er heerst grote werkloosheid in de wijk. De meeste families die hier wonen zijn getroffen door de aardbeving die in 1999 de stad verwoeste.

De wijk heeft grote behoeften aan recreatieve faciliteiten voor de kinderen, werkgelegenheid en educatieve ondersteuning voor de volwassenen en kinderen.

Stichting La Oportunidad | Plan padrino – Sponsor een kind
Rabobank 1474.45.434 o.v.v. Kind sponsor + Jeraldine Sanchez Para