Yerli Katherine Carrillo

Yerli-Katherine
Leeftijd: 12 jaar
Geboortedatum: 23 Maart 2001
Project Code: La Mariela 008
Nu Sponsoren!

Over Yerli:

Yerli is 12 jaar en is vanaf het begin bij ons in de stichting. Yerli heeft het afgelopen jaar een geweldige vooruitgang geboekt. Toen ze bij ons kwam was ze veel op straat aan het dwalen, had veel problemen thuis met haar moeder en had regelmatig problemen met de leiding in de stichting. Op dit moment komt ze bijna elke dag naar de stichting, helpt ze mee met de voorbereidingen en thuis gaat het ook een stuk beter. We zijn ontzettend trots op haar, zeker omdat ze in haar korte leventje al heel veel gezien en meegemaakt heeft, maar toch altijd vrolijk probeert te blijven.

Yerli is zoals gezegd een vrolijke, spontane, intelligente en positieve meid. Met uw bijdrage gaan wij Yerli helpen met:
• Psychologische hulp.
• Voedzame maaltijden.
• Kleding.
• Bijdrage in studiekosten (uniform, schoolboeken en dergelijke)

Project informatie – La Mariela:

La Mariela is een van de armste wijken van de stad Armenia, Quindío en is gelegen in het noorden van de stad. De wijk werd tot een paar jaar geleden tot een van de gevaarlijkste wijken van de stad benoemd. Na een grote “schoonmaak actie” van de nationale politie is het leven in de wijk al een stuk minder gevaarlijk. Maar nog steeds blijven er bendes actief in de wijk en is prostitutie en drugs gebruik nog steeds dagelijkse gang van zaken. Er heerst grote werkloosheid in de wijk. De meeste families die hier wonen zijn getroffen door de aardbeving die in 1999 de stad verwoeste.

De wijk heeft grote behoeften aan recreatieve faciliteiten voor de kinderen, werkgelegenheid en educatieve ondersteuning voor de volwassenen en kinderen.

Stichting La Oportunidad | Plan padrino – Sponsor een kind
Rabobank 1474.45.434 o.v.v. Kind sponsor + Yerli Katherine Carrillo Ramirez