Vacatures Stichting La Oportunidad

Stichting La Oportunidad is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen een eind te maken aan de schrijnende situatie van de straat- en zwerfkinderen in Colombia. 

Wilt u helpen? Dat kan! Wij zijn dringend op zoek naar: 

Donateurwervers

Over de donateurwerver

Als donateurwerver probeer je mensen in een goed gesprek te informeren, enthousiast te maken en te motiveren om donateur te worden van Stichting La Oportunidad. Je bent sociaal zeer vaardig, vindt het leuk om mensen te informeren over onze werkzaamheden, kunt commercieel denken en je hebt het lef om iemand te vragen onze doelstelling financieel te steunen. Omdat ook jij vindt dat kinderen recht hebben op een toekomst!

Daarnaast ben je in staat om, samen met andere vrijwilligers van Stichting La Oportunidad, mee te denken over nieuwe kansen en mogelijkheden ten aanzien van de donateurwerving. Kortom: we zijn op zoek naar energieke vrijwilligers die het mede mogelijk maken dat er een einde komt aan de schrijnende situatie van deze kinderen. Vanzelfsprekend mag je van ons verwachten dat we je op een goede manier begeleiden en ondersteunen.

Heb je zin om ons te komen helpen?
Neem dan contact op met ons.

Kinderen rekenen op onze steun, maar ook op die van u!

Vrijwilliger worden in Colombia?

Neem dan contact op met ons. Stuur een bief / email met waarom jij bij ons in Colombia aan het werk wil als vrijwilliger. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.