IMG-20150226-WA0004

0 Sponsoren

€0

PayPal

Overschrijving via Bank

Rabobank: 14.74.45.434
ten name van Stichting La Oportunidad

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met de verbouwing van ons Jeugdcentrum. Op 24 april j.l. was de officiële opening van ons nieuwe jeugdcentrum en uiteraard hebben we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We hebben er een mooi feest van gemaakt samen met de kinderen en hun families.  

Daarnaast hebben we ook allerlei verschillende instanties uitgenodigd om extra aandacht te geven aan onze stichting en haar projecten. Zo hebben we het ICBF (Instituto Colombiana de Bienestar Familiar). uitgenodigd, de lokale overheid, vertegenwoordigers van andere stichtingen en instellingen en de Nationale Politie. Hiermee hopen we de mogelijkheden tot samenwerken te vergroten en oude banden weer nieuw leven in te blazen.

Dankzij de vele donaties die we hebben mogen ontvangen voor ons jeugdcentrum kunnen we onze kinderen en hun families nog beter van dienst zijn. Zo hebben we nu ruimte om 50 kinderen op te vangen en kunnen we verschillende programma’s tegelijkertijd aanbieden. We willen iedereen die een bijdrage geleverd heeft ontzettend bedanken. Mede door uw gulle gift kunnen wij verder om onze kinderen nog beter van dienst te zijn en hun kansen op een betere toekomst vergroten. Binnenkort kunt u hier de foto’s van de verbouwing van het jeugdcentrum bekijken. Hou onze website regelmatig in de gaten.